Na prahu ráje

Na prahu ráje

Anotace: Zní to jako děsný kýč, ale ta bolest je skutečná...

Já byl u bran do ráje,
jen...nepustilas mě dál.
Já čekal to i nečekal,
bezradně jsem tam stál.

Zem propadla se pode mnou
a já spad´ rovnou do pekla.
Tak toužím, abys byla mou...
Teď úzkost na mě dolehla.

Trháš mi srdce na kusy
a bolí to vážně dost.
Tou bolestí se zadusím.
Chci být Tvým víc, než jen host.

Ten přijde a zas odejde,
když nastane správný čas.
Ne, já nechci odejít,
chci denně slyšet sladký hlas.

Že miluješ mě,
já mosty zbořím...
Zatím jsem sám
a v pekle hořím.

13.1.2009
Autor miroslaF, 14.01.2009
Přečteno 274x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Quigleika, Kapka, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to mi je ľúto...
a báseň..je veľmi pekná..

14.01.2009 09:45:00 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí