Jsi a já toužím

Jsi a já toužím

Anotace: Není dne bez tebe a tebe bez krásného dne. jsi tak blízko...

Jsi teplo na mém polštáři,
jsi světlo co uhasíná,
sen bez konce, vášeň mrazivá.
Jsi všechno a nic
jsi rub i líc.
Jsi zámek na vrcholky hor
jsi klíč, zlá nemoc i mor.

Toužím po tvých smyslných rtech
plných vzrušení a touhy.
Toužím po tvých polibcích, jejichž horký
dech je jako Amorův šíp planoucí samou
láskou a hřejivým štěstím milování.

Slovem jsem já chtěl ti jen říci,
jak moc voláš lásko má...
Autor Rbb, 15.01.2009
Přečteno 273x
Tipy 11
Poslední tipující: BArBArKO, Romana Šamanka Ladyloba, Castiza, STIMPRE, Mbonita, Štířice, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí