Podvolit se ...

Podvolit se ...

Anotace: * ... neznamená rezignovat, spíše pochopit ... a v náruči snů nechat se kolébat

.

*

Navzdory odvaze procitnout
přivřít oči soucitně
nad pošetilostmi mládí
usvědčeného z velkohubé přezíravosti
začátku a konce ...

Utrhnout ještě chvilku,
nic neřešit, …
jen oči uložit pod pokrývky
nesplněných snů
a nechat okna zhasnuta

Plavat tmou bez břehů
nabroušenými smysly
jeden malý život

a na okamžik
naposled zasvítit,
než zapadneš
pak na dno ...

... ... vzduchoprázdna ...

*

------------------------------------------------
*
Comment pro Rybí_kost ... dílko "Potichu "

*

.
Autor HarryHH, 20.01.2009
Přečteno 365x
Tipy 21
Poslední tipující: Holis, Marfuša, recht, okapovaroura, Jana M., Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Quigleika, Tacca, Lota, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takhle já vnímám poezii... Moc pěkná.

20.01.2009 18:09:00 | Jana M.

Prý zlatý střední věk..
Prý je to věk kdy máš nárok

"Utrhnout ještě chvilku,
nic neřešit"

prý....
jenom jestli to neříkají ti, co už ten zlatý střední mají za sebou...
kdo ví...

20.01.2009 13:12:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí