Srdce plné pijavic

Srdce plné pijavic

Anotace: ................

Srdce plné pijavic
které si v něm užívají
ve svém vlastním vězení
obrazu svého Ega

pijavic se zbavíme
s náhodným jdoucím
opijeme je
pravidelné výplachy mozku
trávu si s nimi dáme
ať se taky uvolní

nejsme budoucnost národa
neposloucháme televizi
posloucháme rádio
kde hrají naše hity

tam nám neříkají
co dělat máme správně
jako loutky
v Národním divadle

nenosíme hromady líčidel
nevypadáme jako ostatní
máme svoje názory
za které se nestydíme.
Autor Vlk v rouše, 25.01.2009
Přečteno 250x
Tipy 26
Poslední tipující: Ledová víla, Kristýnka15, BArBArKO, Bíša, kikis, Holis, Lenullinka, NikitaNikaT., Tacca, Princezna.Smutněnka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za svými názory a činy je třeba hrdš stát, vždyť to neděláme jen tak...

25.01.2009 16:37:00 | NikitaNikaT.

tak kolika pivy jsi je včera propláchnul? =) líbí se mi.

25.01.2009 08:11:00 | Kristine Clary-Aldringen

...a to je dobře,vždy to tak bylo,jen doba se posunula :-)

25.01.2009 00:16:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí