Sama doma

Sama doma

Anotace: ..

Víc tu není,

než klid a šero,

tajemství mezi světy

vetkané do závěsů..

Myšlenky vpluly do úžasna

zdánlivě bez cíle...

Nic víc tu není,

než sklenice vína

se zbytkem včerejší noci,

nurofen na záchranu světa

a desítky smajlů

dotčené neznámem...

/ještě, že máme internet/

Dnes nikdo tu není

jen Chesterův křik

/Crawling in my skin/

a rostoucí zvuk kytar.

Něco mezi zdmi

schované uvnitř.

Já a ty mezi světy...
Autor medojed, 28.01.2009
Přečteno 320x
Tipy 10
Poslední tipující: kikis, drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, Mbonita, sluníčko sedmitečné, hanele m., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Myšlenky vpluly do úžasna"
a
"nurofen na záchranu světa"
jsou lahůdky... a nejen to;
Linkini -zdá se- dobře zainspirovali

02.02.2009 22:13:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí