Jdu ...

Jdu ...

Anotace: *- ...

*

Jsem si jist že nezabloudím
)o(jdu totiž zase blbě )o
na pavlači tvého vykřičeného domu
postaveného lásce
prodejné

Jediné co mě vítá každé ráno
)o(jdu totiž zase blbě )o
je že tvá tvář se na mě šklebí
v průvanu postele
dírou v prostěradle …

Mám to ale vcelku pořád dobrý
)o(jdu totiž zase blbě )o
a proto mi nikdy nezevšední
mé osamělé pitky
ani naděje
hraničící
téměř
s jistotou

že dopadnu
velice
blbě …

jak vždy říkávala
moje máma

… …. …. …. …. a pískám si veselou písničku ….

*************************************************
to tvý ustaraný čelo mámo
mi k tomu vůbec
jaksi … nesedí …
však víš ,…

)o(jdu totiž zase blbě )o

*- … !!!

*
----------------------------------------------
Comment Michalu Kvidovi .... k jeho básni " Jdu ... "

*

.
Autor HarryHH, 29.01.2009
Přečteno 273x
Tipy 14
Poslední tipující: Jana M., callowsick, recht, Holis, Kapka, Psavec, Mbonita, saddova, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*-...

30.01.2009 20:07:00 | recht

Jít zase blbě a k tomu si vesele pískat - tak to se mi líbí.

29.01.2009 23:48:00 | Kapka

s kým čím...
z koho čeho :)
chybička se vloudila čéče ;)

29.01.2009 19:06:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí