Tanec

Tanec

Anotace: je jedna z mých radostí života

První vkročení na parket
s roztřesenými koleny
strach v tom ale nevidím
cítím spíše nadšení.

Zaujímáme výchozí postoj
s mým tanečním partnerem
a s prvním osvětlením
začíná znít ta známá hudba.

Nesmím být tak nervní
vše do toho musím dát
vždyť je tanec vášeň
tak jako se milovat.

První pohled na partnera
ten z nervů se potí
tančili jsme to i včera
ale dnes porota hodnotí.

Přichází první otočka
tou shodila jsem nervozitu
od teď si to užívám
a dodávám si na pocitu
že se to bude líbit.

........

Oba jsme jak v extázi
náš sen se nám plní
hudba i světlo odchází
bokama poslední vlny.

Nyní je čas jít
další pár už čeká
taneční parket
jim musíme uvolnit.
Autor Pastička, 01.02.2009
Přečteno 298x
Tipy 12
Poslední tipující: Markéta Hl., boruvka175, kikis, Lilly Lightová, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, Psavec, 6thSun, floreciente, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluji tanec! Líbí se mi Tvá báseň...tip.

02.02.2009 16:06:00 | Lilly Lightová

Tak ať se Ti netřesou moc kolena.

01.02.2009 22:39:00 | Psavec

umím si ty pocity představit
protože tanec je mou vášní
a popsat ho je těžké a zvláštní..

01.02.2009 20:17:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí