Fialkové vyznání pro zelené oči

Fialkové vyznání pro zelené oči

Anotace: třeba marné nebude...

Nevoláš, nepíšeš, a tím mě trápíš.
Nevolám, nepíšu, a trápím tím Tebe...snad...
Jak rád bych řekl Ti, jak moc mi scházíš,
že bych Tě líbat chtěl...vždyť Tě mám rád...

(nevyhnutelný přechod z abab na aabb)

Tvé zelené oči vidím všude kolem,
za ruku s Tebou jít...obilným polem,
utrh´ bych fialky a dal Ti je do vlasů.
Jen pro nás teď budou vlát...hřívy pegasů.

Jen pro nás zahrají valčík na shledání,
že v lásce nám nikdo a nic teď už nebrání.
Jen pro Tebe skládám rýmy...tak nedokonalé.
A koupím Ti lentilky...tak sladké a malé...

Však prý je to k ničemu, prý je to marné.
.........................................
Na to mé rýmy asi už nestačí,
miluju Tebe jen, Tebe mám nejradši.

3.2.2009
Autor miroslaF, 03.02.2009
Přečteno 310x
Tipy 7
Poslední tipující: MášaM, Lilly Lightová, Bíša, Markéta Hl., Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká báseň. Líbila se mi. Dávám tip...

16.02.2009 07:22:00 | Lilly Lightová

stačí,aby si to prečítala..
krásne vyznanie

03.02.2009 15:44:00 | maliska

jak tohle by chtěla slyšet každá žena..
závěr jedna báseň
a jako romantička hodnotím
ST

03.02.2009 15:15:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí