Ptám se tě

Ptám se tě

Anotace: ...

Ptám se tě,
jestli když sbírka na Vánoce
je jenom podvod,
jestli i ten peníz nebyl opravdový
a my dva jsme vlastně stáli jinde.

Ptám se tě,
jestli když vesmír je nekonečný,
i možnosti v něm,
jestli je někde vesmír za vesmírem,
kde mám křídla a můžu létat.

Ptám se tě,
jestli jsi vážně tak moudrý, že smíš
soudit bláznovství,
jestli je hodno tvého pohledu,
anebo odvrátíš zrak a nebudeš se dívat.

Ptám se tě,
jestli jsou země, kde si rozumíme,
my dva, já a ty,
jestli jsem někde já ten moudrý profesor,
a ty hledáš cesty do nebes po žebříku.
Autor voedor, 06.02.2009
Přečteno 301x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, enigman, Psavec, Jana M., Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

určitě...

07.02.2009 07:01:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí