Tvému jménu

Tvému jménu

Anotace: ...

Rozpažené ruce k skoku andělskému,
taky, občas i já mívám trému.
Padají dvě hvězdy z nebes dráhy,
život můj - údolí mezi svahy.
Tiše, pomalounku bublám svoji vřavou,
tělo zdravím kypí, mysl mám churavou.
Duše moje jako kůra břízy
je prorostlá kapky schízy.
Z nosu vytéká mi stroužek krve,
první hádanku jsi uhod napoprvé.
Druhá pro tvůj pohled těžká zdá se,
myšlenky jsou občas ztuhlé jako v base.
Třetí odpověď jsem z lásky odpustila,
teď jen koukám na to, co jsem nadrobila.
Autor Inge, 08.02.2009
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Iva Borecká, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to zajímavá a myšlenková báseň...

09.02.2009 16:22:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí