PŘI SVÍČKÁCH

PŘI SVÍČKÁCH

Anotace: Při pohledu do paměti

Tancuješ při svíčkách
slzy někam pronikají
na tvých řasách
vzpomínky přilétají
V krásných pisničkách
smutky něhy doznějí
v posledích vteřinách
anděle někdy odcházejí
Při těch hrách
na nic nečekají
co změní se v prach
když se zeptají?:
Tancuješ při svíčkách
při těch pisničkách
máš usměv ve vteřinách
co zmizí na řasach
Hvězdný prach
v andělských hrách
když slova šeptají
jsi naděje,z rana co se vracejí
Vzpomínají
když máš ještě naději
když tě ohně zahřejí
a přece tančíš při svíčkách
při svíčkách
SVÍČKÁCH
Autor Radek.oslov.Šafárik, 13.02.2009
Přečteno 240x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, Lota, labuť, Kett, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi...*:)

22.02.2010 15:00:00 | PIPSQUEAK

při svíčkách
při sví ví,
víčka,
čká "ách"

13.02.2009 16:29:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí