13/Nemám rád čisla/

13/Nemám rád čisla/

Anotace: Napasano kdesi v České republice v patek 13.2:2009 ve 13.00

Nemám rád čisla
ale dnes se neubráním,
ale přesto počítám
divím se co získám
a co ztrácím?
a to vám pravě povídám
že když se čisla spojí
tak se nerozdvojí
život svůj smysl má
za to se nic neschová
jen se usmívám
když čtu zprávy
které jsou zaručeně pravý
/ověřený/
dá se jim věřit
štěstí mít
či smůlu
či dobrý pocit
z prostřeného stolu
já vím proč?
zrovna dneska
čislicemi se zabývám
vždyť ona ta 13/ka/
je vlastně hezká
ale jinak nemám rád čísla
/však letos už jenom dvakrát/
Autor Radek.oslov.Šafárik, 13.02.2009
Přečteno 279x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zlomeny srdce, Noc17, lucajda89, labuť, Quigleika, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ja mám čísla rada, práve preto sa mi to páči

14.02.2009 18:19:00 | zlomeny srdce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí