To,co odešlo

To,co odešlo

Anotace: ...Údajně se nevrátí

Dávno již je tomu
co vyšplhal jsem na půdu
a s čápem tam klábosil

Dnes když se tam vrátím
z podlahy skřípající
sbírám po něm peří

Někdy nakouknu z okna
a v dálce vidím obrys
mlhavý a pomíjivý
víc a víc se ztrácející

Naděluje jiným...
krásu a cit v dupačkách
někde tam teď klábosí
s někým věřícím

...
Autor Human Shadow, 21.02.2009
Přečteno 260x
Tipy 11
Poslední tipující: mourner, strašidýlko-střapatý, Kapka, Loudilka, kikis, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mé nynější pocity naprosto vystihující ... ST

02.03.2010 20:56:00 | mourner

Ach jo...ST! Moc hezký.

22.02.2009 16:26:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí