Krabice

Krabice

Anotace: Hodina nezdařilého šplhu..

Na začátku lidství , skutečného lidství,
Zavřel jsi mě do papírové krabice
Z Tvých snídaňových radovánek

Ze zbylých kousků si mám prý vytvořit sít‘,
Zachytit se a šplhat po ní.
Jenže než jsem stačila vymyslet strategii,
Shnily!
O to víc uvažuji nad tím ,
Co bylo na vrcholu .

Ty jsi tam nebyl , to vím jistě,
Ty nelezeš po horách,
Nýbrž po pahorcích.

A já ,
Jdu hledat granát,
Z Naší války slov,
Abych i já snad mohla
Rozstřelit obsah
Tvé barikády.
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: Špáďa, Romana Šamanka Ladyloba, JR, shakespeares, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ha... nová literačka do oblíbených. Máš ojedinělý a lákavý styl.

26.02.2009 21:14:00 | JR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí