Bajka o Zajíci

Bajka o Zajíci

Anotace: -

Slyšel jsem nedávno kousíček prastaré bajky
z knížky již osud zabalil do rudé vlajky

o šelmě co v lese pro jiné spřádala pasti
ostnatý drát- z něj oko a na něj chrastí

zvířata v té bajce s podivem byla však zticha
až z toho tu šelmu litou přepadla pýcha

jaký si pro sebe urvala pořádný krajíc
a k němu v plamenech na roštu pečený Zajíc
Autor Bolder, 26.02.2009
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: BArBArKO, Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jen pozor,zajíci...

26.02.2009 12:01:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí