Povodeň

Povodeň

Anotace: ..bolesti..

Kapičkou hříchu,ten pohár
plný tvé bolesti-přetekl..
Není tu hráz,ani široké břehy,
stéká ti do klína,
ach,ženo,ztracená,
sama sebou zatracená...promáčená...

Bolest v podvědomí,
dere se zpod víček,
v srdci si čertovi rarášci
dělají ohníček..
trosky tvé lásky,
mají na podpal..
řeřavé uhlíky,pálí tě pod kůží,
z citů jen rampouchy-hasit tě neumí...

V márnici leží,
tělo bez cedulky,
to jsou mé zbytky-v ledovém krunýři...
Autor saralara, 06.03.2009
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, kikis, René Vulkán, enigman, Kapka, WAYWARD, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Perfektní dílko vygradovan překvapivým márničním závěrem.

12.03.2009 08:02:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí