Povídám si s tmou

Povídám si s tmou

Anotace: kdo pravdu má.../tma/

Povídám si s tmou
hlédám namět na román
slova co mně zvou
ty já nepoznám
jsou v naší duši ukrytý
řeším záhady
co v nás mlčí
když říkám to stačí
Povídám si s tmou
bloudím v zapomnění
říkám větru adresu
než jí den změní
tma určí poznání
píseň přestane tu znít
půjdu se stínem svým
přítel jehož jmeno se nedozvím
Povídám si s tmou
sám sebe se lekám
jen ty chvíle jsou
před tmou já smekám
vzdám svou šanci
když se probudím
řeknu rád tě mám
Povídám si s tmou,
hledám námět na román...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 08.03.2009
Přečteno 288x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, labuť, Zasr. romantik, Mbonita, Psavec, Kubino 2, Norma, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká...*:)

25.02.2010 16:20:00 | PIPSQUEAK

Intimní rozhovor.

08.03.2009 20:09:00 | Psavec

povídat si s tmou je fajn, je to takové intimní a tiché povídání

08.03.2009 19:48:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí