Stále dokola

Stále dokola

Anotace: ...

Co se stalo znovu může se stát,
ale nezbyde mi nic jinýho než se zase ptát...
Ptát se a opakovat svý otázky k tobě znova a znova,
ale ty je neuslyšíš, roztáhnou se v širá kola...

Budeš si myslet, že mi to nevadí,
že všechno beru s nadhledem...
Ty už nebudeš ten, který mi poradí
a nic se nevyřeší jediným pohledem...

Jo, já už to znám, jak to opět dopadne...
Že budeš mít náhradnici...
Ten tvůj veselý úsměv z úst ti odpadne...
A snad pošleš i pohlednici...

Ale takhle už to nechci, žít stále to samé,
už to tak nechci, ale stejně se to stane...
Nebudu se ale snažit o náš šťastný konec,
prostě žádný happy end a zvonivý zvonec...
Autor Danik, 09.03.2009
Přečteno 320x
Tipy 6
Poslední tipující: Zasněný básník, Květka Š., Elisha, Sleepwalker
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednym dychom,len miesto kola v prvom versi by som dala slova,pekne by tom tam pasovalo :)

13.03.2009 21:08:00 | Terulienka

Pěkný a psaný jedním dechem,to mám ráda.

09.03.2009 20:17:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí