Detektivní sen

Detektivní sen

Anotace: ...

Malachit na dveřích mi pije krev
a smetana stéká z dortu dolů,
v pokoji páchne došlý fixativ
a z rukou nejdou smýt
siena s červení rendzinovou...

Utíká malý mužík v červené buřince
a zlatou růži odhazuje do dáli,
pryč, jen pryč, čím dál, tím líp,
a z rukou mu nejde smýt
malachit setřený z Mariina kabátu...

Dýchá jen chabě a přerývaně,
hrůza jak plátno napjaté kolíky,
utěky do tmy, útěky za dveře,
kvalt a spěch a dusot stop
a z podlahy nejde smýt
rozplizlá rudá skvrna...

Sakra!
Detektívní sen!
A kdo je vrah?
Autor voedor, 09.03.2009
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: Mario de Janiero, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Maro Deives
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sevillský?

10.03.2009 17:25:00 | voedor

lazebník...

09.03.2009 23:23:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí