Tečka

Tečka

nikdy nespatříš,
cos ani nikdy neviděl,
nevrátíš čas,
abys řekl,
cos říct chtěl a nevěděls,
že existuje čas.

čas
sač
asč
čsa
ačs

tempus fugit
time flies
čas letí

a zítra už ta šance nebude,
ale chtěli jste mi vůbec něco říct?
asi ne
tak proto
...odcházím
&
řádky psaný
na oltáři
našich
všedních dnů
5 gramů
špatné lásky,
či zkažených snů?
všichni už ztratili
sami sebe
v tomhle
světě
beznaděje...
a všechny řeky,
moře a toky,
jsou naplněny
slzy těch
co někdy plakali.

a to je to tajemství
//
Autor bloumej očima, 17.03.2009
Přečteno 269x
Tipy 12
Poslední tipující: sinoraLee, Stoneman, kikis, Kapka, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, Kristine Clary-Aldringen, 6thSun
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A pak sejdeme se
v metafyzické kaši
Tam pokecáme!
Tam se čas plaší...

26.03.2009 15:49:00 | Sleepwalker

A pak sejdeme se
v metafyzické kaši
Tam pokecáme!
Tam se čas plaší...

26.03.2009 15:48:00 | Sleepwalker

padadadam. brm...

17.03.2009 22:55:00 | Pelican

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí