Asijská

Asijská

Anotace: ...

Chaluhy bublinatky
se mi válejí
v mozku
a havýš
tahá
za špagátky.

Jako suši
na vánočním stole
se cítím,
když hůlkami pojídám
fugu
/vlastně to předstírám/...

Há ha!
Zařve ve mně hrdina-san,
ze Sedmi samurajů
sakra, sakra,
saké už nepít
a taky kost
v krku
není to pravé ořechové...

A večer otevřu
knihu Kaligrafie
a na drahý papír
maluji obrazce beze smyslu...
Jen spříznění blázni
v něm poznají
sítí u jezera,
v němž se utopil
Li Po.

Už nevím, jestli pil víno
nebo saké...
Ale každopádně...
už nečíst
ani Li Čching Čao...
jinak se zblázním...

Ale ty znaky mi něco připomínají...
Autor voedor, 19.03.2009
Přečteno 291x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Tacca, Kapka, enigman, NikitaNikaT., Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fíha...

19.03.2009 23:29:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí