Na vrcholu romantiky

Na vrcholu romantiky

Anotace: (27.1.2009)

Nesu tě v náručí na vrchol hory nejvyšší,
po schodech, které jsou stvořeny z oblaků,
když dojdou mi síly, svěřím tě křídlům ptáků,
kteří nápis na oblohu tvým srdcem napíší.

Druhý den navečer se vzbudíme zimou,
jeden druhého tělem svým zahřejeme,
po vášnivém polibku oba pookřejeme,
z hory skočíme dolů v hlubinu neznámou.

Vítr nás přijme na koberec létající,
potom nás vynese až ke měsíci,
hvězdy ustelou nám na nebesích.

S údivem sledujeme barvy vlající,
kterými vládne měsíc tiše spící,
vesmír se probudí, když tvé rty se dotknou těch mých.
Autor démon zatracení, 20.03.2009
Přečteno 338x
Tipy 11
Poslední tipující: ziriant, kejtyyy, kikis, Romana Šamanka Ladyloba, lucajda89, strašidýlko-střapatý, Markéta Hl., Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímalo by mě v kolika m.n.m. taková romantika sídlí? Asi to bude otázka individuality, že? .o)

21.03.2009 09:04:00 | kikis

krásně romantická

20.03.2009 16:26:00 | Markéta Hl.

Píšeš opravdu krásně!!!
ST

20.03.2009 16:23:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí