Vzbuďme se!

Vzbuďme se!

Anotace: Není dobré usnout na vavřínech, rozhodně ne tímto způsobem..

Jak hluboká je lidská zloba
Když všichni kolem jsou jen sobci
Tak zkrvená je naše doba
Na vesnici a nebo v obci

Namísto krásy hezkého počasí
Válíme zadky v kožených sedačkách
„ty chceš jít ven, a proč asi?!“
Vše, co je venku najdeš v PC hrách!

Okolo sebe máme jen bordel
Lidé nás dávno přestali bavit
Kdo z domu vyleze asi by omdlel
Na co je práce, když můžem slavit?!

Společnost stará se o samé blbosti
Raději ať druzí topí se v bahně
To vše je projevem nestoudné krutosti
Hlavně že neskončím úplně na dně!
Autor Frosty28, 21.03.2009
Přečteno 221x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Aka Kiss, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo jen tak jednou neskončit taky

21.03.2009 23:06:00 | Aka Kiss

Je to zajímavé úhel pohledu. Dílko vede k zamyšlení.

21.03.2009 19:20:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí