Smrt v zámku... aneb Život na řetězu

Smrt v zámku... aneb Život na řetězu

Anotace: ... taková... drogová balada?!

Žili, pili ve skleněném zámku královna a její šašek,
pršel tam rum, sněžil bílý prášek,
královna smála se i bez šaškových kejklí,
v kuchyni zelený koláčky pekli
a když ji jednou smích začal nudit,
začlo to šaška šíleně prudit,

... Co bylo pak?! ... No proč se ptáte,
policejní protokol přece už znáte-
- Uklouzla na schodech zařvala: "ŠAŠKU!",
hrdlo si prořízla vo rozbitou flašku
po tequile...
... Nikdo nemá důvod tvářit se provinile...

... Královna už v pekle vyhlíží své krále,
šašek by se šel vztekem voběsit na šále...
... No ale aby předešel komické debatě
měl by radši dáti přednost kravatě...

... Řikám vám, Šašku a Královno-
bejt šašek a královna
je život na hovno...
a smrt je zlá...
Autor Absinthe Banshee, 31.03.2009
Přečteno 292x
Tipy 14
Poslední tipující: Gamiani, Squat_the_world, Zpátky, losscar, Holis, po schodech dolů, Sleepwalker, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba, Kristine Clary-Aldringen, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to dopadá, šašci a královny nám pomalu vymíraj:) moc pěkný, dobře ty!

01.08.2009 19:44:00 | Squat_the_world

moc hezky vyjádřeno -ST-

30.04.2009 12:08:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí