Dum spiro, spero

Dum spiro, spero

Anotace: (Dokud dýchám doufám)

Jsem zrnko v poušti, oceán věků
jsem láska, slitování, polibek vzteku

nenávidím vás, pohrdám vámi, je mi z vás na blití
já toužím, doufám, čekám kdy slunce zasvítí
ukáže snad vaše pravé, pokrytecké tváře
volám: STRÁŽE, STRÁŽE

jsem...
jsem...

Chyťte mne, bijte, mlaťte, ponižte
nadávejte, pomlouvejte, doznání ze mě vytlučte
žiji, cítím... trocha krve, pár šrámů
přidej: JSEM NA RÁNU

Jsem...
jsem...

spoután, svázán, nemohu se hnout
škoda rány, nestyď se kopnout
žíly, kosti, chrupavky, šlachy praskají
Co ti vzadu také se přidají?!

Jsem..
jsem...

to já, ne nejsem, nebo nevím
něco se děje. To ten stín.
Je to on, jsem to já, je to soudce.
Počátek nadešlého konce...
Autor Edmond Kadad, 04.04.2009
Přečteno 286x
Tipy 15
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Bíša, Emma Kulíková, Romana Šamanka Ladyloba, Lota, WAYWARD, Zasr. romantik, kikis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

04.04.2009 17:29:00 | WAYWARD

Výkřik, povedený, jasný...chápu, myslím, že na recitaci by byl skvělý!

04.04.2009 12:55:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí