Všetko sa zdalo byť večné

Všetko sa zdalo byť večné

Anotace: o konci jedného kratučkého príbehu o láske

Všetko sa zdalo byť večné... na chvíľu
Ty a ja
svetlo aj tma
Chcela som s Tebou zostať navždy
chcela som s Tebou zostarnúť
Hladiť tvoje vrásky keď sa smeješ
hladiť tvoje krídla keď plačeš
Bože, je to ako sen,
z ktorého som sa zobudila nechtiac
Pochovala som snubný prsteň do koreňov starej lipy
ona snáď unesie môj smútok...
Autor Snake woman, 05.04.2009
Přečteno 222x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí