Bolest

Bolest

Anotace: prostě bolest..

Bolest..
Má tolik tváří,a přitom je pokaždé stejná.
Bolest..
Je jednou malá, a jednou velká.

Bolest znají všichni,
malí, velcí,
někdo řekne tak si čichni,
ale ty řekneš nechci..

Bolest se nedá cítit,
bolest není vidět,
bolest se nedá chytit,
bolest není slyšet.

Bolest je jako počasí,
je proměnlivá,
někdy pálí, někdy hasí,
není spolehlivá.

Bolest nikdy není stejná,
jako u ostatních,
jeden sténá,
u druhého je smích.

Bolest je jako být na horské dráze,
nahoru a dolů,
někdy nesnesitelná, jindy ke kráse,
jeden z tělních úkolů..

Psychická nebo fyzická,
duše nebo tělo,
asymetrická,
spánek nebo bdělo...
Přečteno 326x
Tipy 7
Poslední tipující: susana načeva, Romana Šamanka Ladyloba, Sleepwalker, jedam, Kapka, Kubino 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé variace

06.04.2009 21:39:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí