Veliký přání

Veliký přání

Anotace: básnička z léta 89

Mám strach
vzít do ruky kamínek
a tiše tě prosit rabíne
mám moc veliký přání

Tisíce západů zašlých světů
století plná kamínků
co tíží tvůj hrob místo květů
mám moc veliký přání
Autor Ondřej Zlámal, 16.04.2009
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí