Snad!!!!????

Snad!!!!????

Anotace: Hledám změnu.Hledejte ji se mnou.

Zkratkou ke štěstí chtěl bych se dát,
osudu těžkému chtěl bych se smát.
Minout smutek i bolest i žal,
chtěl bych jen krásu a být štěstí král.

Možná jsem chudý, možná jsem mlád,
tak proč jsem stále smutný a nemám se rád?
Já povím Vám, že osud je krutý,
že v něj nelze hledat spolehnutí.

S pokorou k světu,těch lží a smutku
pohladit ženu,co miluju vzkutku.
Pohledět osudu přímo do tváře,
stejně jak píšu z mého kalamáře..

Snad změní se svět ve kterým žijem,
snad praští nás někdo do hlavy kyjem.
Ať se nám rozsvítí v těch našich hlavách,
ať dál nežijem v našich obavách.
Autor hitaschi, 21.04.2009
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

V tom případě,nevím, co tu děláme...Snad každý tvor tu je, aby hledal to,co mu přinese štěstí.Jestli ne, tak PROČ???

21.04.2009 20:57:00 | hitaschi

a co když smyslem života není hledat štěstí?

21.04.2009 18:25:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí