Přání

Přání

Anotace: s bolestí napsané

Nevěděla jsem,
co mám Ti psát,
ale už přestanu se
se svými pocity rvát.
Když dnes je den
Tvého narození,
je to i sen,
co se ve skutečnost změní.
Už jsi opět o rok starší,
ale Tvoje oči
se na mě stále mračí.
Přesto přeji Ti štěstí mnoho,
ať to trvá hodně dlouho,
lásky přeji ještě víc,
ať trvá dýl, než pouhý měsic,
přátelství ať je pevné,
Tvé zdraví ať je silné.
Tímto se s Tebou loučím,
zpět do svého světa se vracím.
Autor januve, 26.04.2009
Přečteno 246x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., labuť, WAYWARD, Kapka, Mbonita, Rbb, enigman, Sleepwalker
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné

27.04.2009 07:49:00 | Rbb

Losing me sense ..Hezounké..asi je pozdě a já jsem sentimentální..

27.04.2009 00:05:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí