Projít jak tunelem do dalších světů

Projít jak tunelem do dalších světů

Anotace: o konci..

Projít jak tunelem do dalších světů
co zbylo na konci, je počátek
až usedne prach a utichnou city
síla se vrátí do srdce
a slunce začne zase hřát
poslední hvězda opět nese útěchu
noční stíny budou zase divadlem svobodných srdcí

co zbylo - už není
začátkem tvořivost a divokost znovu sílí
živoucí duch začal křičet hlady
už není cesty zpět
je tu jen neustálý začátek
Autor dead-head, 28.04.2009
Přečteno 273x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CorrimsonTom, raďo, hezule, Helena Sládková, deuxEm
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pravda :)
Zdravím moc :)

30.04.2009 08:55:00 | hezule

:-)

29.04.2009 15:45:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí