Mít rád

Mít rád

Anotace: Malá večerní úvaha

Mít rád

Já tě mám rád...
Na co máš říkat tuhle krátkou větu,
říkat pár slov,
když celý život je tu,
na to,abys těch pár slov namaloval,
anebo vyryl do kamene.

Já vás mám ráda...
tak řeknu tuhle větu,
tím,že ji vyslovím,
tak otevřu se světu
a dav mě pohltí a potom zapomene.

Já tě mám ráda,
zašeptám toho dne,
tím měním dlouhé týdny na drobné
a něžné mince házím do plamene.
Autor TAORA3, 29.04.2009
Přečteno 269x
Tipy 10
Poslední tipující: Churry, WAYWARD, ziriant, jedam, Sleepwalker, zlomeny srdce, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

05.05.2009 11:22:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí