Definice stavu

Definice stavu

Anotace: ...

Sbírka: Mezi světy

Co je to za stav
Kdy mysl stále hledá
Chvíli ztracenou
A čas se vrátit nedá
Jen vzpomenout

Co je to za stav
Kdy hlad je stále větší
Po každém soustu
A vteřiny jsou delší
Dál k tvým ústům

Co je to za stav
Kdy nenacházím slova
Pro tento pocit
A můj Vítr zas odvál
Silou moci

Co je to za stav
Kdy bolest už necítím
Na svém těle
A slunce pro nás nesvítí
Jen všude kolem
Autor Moonlight7, 08.05.2009
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Zdenek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také nevím..ale je to pěkný.

08.05.2009 07:37:00 | Zdenek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí