*

*

Anotace: *

Bouřkový mrak schoval slunce,
místo ptáků zpívají hromy
Tak rozmysli se člověče,
není čas sbalit svoje stany?

Blesky osvětlují temná místa
a spalují všechny tvé jistoty
V tu chvíli je z duše malá krusta,
co v budoucnu vidí samé trampoty

Plahočení v té velké bouři,
připadáš si jak ve zlém snu
Nekoukáš na ty co jsou dobří,
kdy, kde, dneska jenom ( kurva ) usnu?

Síly ubývají s každou spadlou kapkou,
už si přestal skrývat i slzy
Náhle si osloven neznámou postavou,
spěcháš a doufáš, že nezmizí

Štěstí tě vnitřně naplňuje,
ten člověk není iluze
Usmívá se a nic neslibuje,
snaží se dostat tě z krize

Přestává pršet, svět nabírá barev
barevné je šedé, šedé je barevné
Začínáš chápat k čemu, že slouží krev
a co je skutečně drahé a co levné
Autor Dawe-Ag, 12.05.2009
Přečteno 220x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Kapka, crac, Boudicca, Unyle Pěl, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

supr

vzdálene mi připomíná můj víkend,
jenže tam jsem od začátku věděla,
že máme prima vůdce
a tak nějak společný pochod i bouře
vytvořila dočastně konzistentní kolektiv
nicméně oceňovala sem,
že u každé odbočce, kdy každý
hleděl hlavně nestratit
ty nohy před sebou v tom dešti,
tak si nás náš vůdce vždy hezky prepočítal

13.05.2009 08:57:00 | Romana Šamanka Ladyloba

...važ si takových lidí

12.05.2009 01:07:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí