*

*

Anotace: *

Nehledáš důvody jako každý jiný,
Víš, že je to zbytečné
Prodíráš se zlatem, ale i hovny,
zůstat na cestě je čestné

Jdeš dál, ač lidi tě jen zastavují
možná že hledají barvu
Po setkání sami sebe nepoznají,
nejsou připraveni na pravdu
Autor Dawe-Ag, 13.05.2009
Přečteno 216x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, tohle se mi líbí
"Po setkání sami sebe nepoznají,
nejsou připraveni na pravdu"

13.05.2009 09:23:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí