*

*

Anotace: *

Studené srdce a měsíční svit,
láhev vína čouhá z kapsy
Není snadné stále slavit,
vidět lidi přeměněné v psy

Proužek lásky nalezený na ulici,
smrdutý dech a neohrabané pohyby
Milenec má ve své silné hrudi svíci,
milenka dobrovolně ztrácí své pochyby

Ne, kdepak, lidé nejsou bez viny
a slova lítají bezvýznamně vzduchem
Hladovějící snídá pouliční noviny,
oči má celé zbarvené nachem
Autor Dawe-Ag, 13.05.2009
Přečteno 263x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí