Mlok

Mlok

Anotace: ...

Sbírka: Havěť

Na válečné stezce
s Mlokem
popíjíme čaj.
Korzujeme
volným krokem,
míjíme pána s novinami
a rudý První Máj.
Mluvíme,
navzájem si soky
a přesto tak blízcí.
A možná jsme taky zabloudili
do
jiné
reality.
Autor fidgetypoet, 13.05.2009
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: branwen, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí