Hvězda..

Hvězda..

Anotace: .. padlá na Měsíc

- Nehledal mě tady někdo?
ptal se těch kráterů stokrát
- Kdo by sem načich, ty béďo!
odpověď stejná jak pořád

usnul, z nebe hvězda padla
teď ani hnout se nemůže
žije, zcela nevychladla
a píchá stejně jak růže

na cípech vbodlých krev černá
bolest jen ve snu nezdá se
dráha její jednosměrná
zářivá, v plné kráse

mířila přímo do srdce
na zádech, když spal na Luně
vrazila do prsou prudce
ona či on.. kdo víc stůně?
Autor Petbab, 16.05.2009
Přečteno 386x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sinoraLee, Elza511, toužím.jít.dál, bejbyyyy, labuť, Psavec, sophia92, Lota, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi zajímavé, myšlenkové a krásné ...

18.05.2009 18:42:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí