Cit

Cit

Anotace: ........

parné ráno
hledání nenajitých skutečností
svit v uhaslých očích
plující sny v uvadlých květech šeříku
kreslící paprsky po stěnách
melodie siluet
menuet na lásku a harmonii
vůně kůry z citronového zábalu objetí
těl za výlohou
bez povšimnutí uniká

a přesto hyeny s maskou se přou
když noční slunce září pravdu
svou

rozstříštěná výloha a střepy slupek
popraskané vazby knih z antikvariátu
jako časem
cit

protékající mezi prsty
údery do bubnů
znamení naděje
když den noc
prokleje

černý háv
havraní vlasy
chór loučení

Kde jsou ty časy?

nikde
ticho jen
mučení nezahojených ran
sešitých šicím strojem

vše mizí

se včelím rojem
bezsmyslných vět
Autor padající do neznáma, 26.05.2009
Přečteno 282x
Tipy 21
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, zlomený a nanicovatý -__-, jedam, Kubino 2, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Petbab, Psavec, al-pacino, Lenullinka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ticho přerušované tichem.. ticho známé tichem neznámým

26.05.2009 14:45:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí