Psaníčko

Psaníčko

Anotace: ...

Psaníčko

ráno na poště odešlu
jako ostatně každý den
prázdnou obálku
s tvojí adresou

celé odpoledne strávím psaním
milostných dopisů
perem bez inkoustu

nakonec místo známky
nalepím na štítek
malého anděla
kterého jsem našel v novinách

a potom ostatně
jako vždycky
prostojím celý den na nádraží
čekáním na tvoji odpověď

večer na procházce
spočítám červánky
a budu doufat, že
tvoje vůně zůstane po ránu
alespoň v polštáři
Autor Peter Šarkan, 27.05.2009
Přečteno 267x
Tipy 17
Poslední tipující: Hanzi, WAYWARD, hanele m., Roger, Actafool, Vlk v rouše, Juraj Hrom, Jana M., Woski, Zefi, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vítej na Literu :-) ST

29.05.2009 11:18:00 | WAYWARD

zaujala, moc!!

28.05.2009 23:06:00 | Actafool

líbí se mi nápad s andělem

27.05.2009 23:04:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí