__________

__________

Anotace: Měla jsem naléhavou potřebu tohle napsat a dát to sem :D

V té pauze
barev libových
Někdy přijde nouze
chvílí klidových

Na sklonku vzteku
co tě odzbrojí
ve zlomku strachu
co krev vypíjí

Věřím v lidskou prostotu
stejně jako okázalost
Máte jednu jistotu!
lidem druhým dávat radost..

Já posílám vám naději
do pláčícího hnízda
I vzpomeňte si později
že je tu vaše hvězda

Snad z nebesa mi našeptaly
ať vám tohle vzkáži
Strach a nesvár lidstvo máš-li
všechno se tu váží

Všechno co se vyměří
starosti i kus štěstí
"Panbů" ten si láteří
všechno se ti vrátí!!

Já posílám vám naději
snad z nebes
co já vím..
Autor Thesssinka, 27.05.2009
Přečteno 262x
Tipy 12
Poslední tipující: jedam, Kapka, bejbyyyy, Chancer, nejsembásník, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Holmy, Juraj Hrom
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vylepšila mi dnes náladu, díky :-)

27.05.2009 19:50:00 | Chancer

děkuji :)

27.05.2009 16:37:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Jou, zaujimavé, príjemné.

27.05.2009 15:49:00 | Juraj Hrom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí