dana

dana

Anotace: ..

byla to rozmazaná tečka
v mým zorným poli
chodila v nevyspalých botách
a se zazděnýma oknama do duše
vždycky mě zajímalo co mohla vidět
co mohla mít
zasetý
v tom zorným poli
v tom svým
tam uvnitř
Autor atty, 02.06.2009
Přečteno 272x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Hazentla, Unyle Pěl, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí