97

97

Anotace: ´?

Sbírka: TXTY

Vzduch prosycený
potem,
hnilobou…
Je nízký tlak,
k zalknutí.


A oči pálí,
potem,
a dezinfekcí…


Všechno se bortí,
dotekem ruky,
pohledem očí…


Co dál ?
Co je tam dál ?


Podstata absorpce,
křivule s vahami,
Ve zlomku etapy,
písek a dál,
Křečové kreace,
prstýnek s vranami,
Klovají do očí,
klovají dál.

V zahradě altánek, pod klecí na zámek,
právě má dýchánek, mentální mazánek.
Siestu ukončil, začátek další,
proč by se neopil, snad pro něj vzkáží.

Dotekem ruky,
Pohledem očí,
A dál…

Co je tam dál ?


Pod střechou s vikýřem,
zašlého věku,
Podkroví lituje,
hledá svůj grál.
Mrknutím prověří,
zhodnotí prověrku,
Budoucím ukáže,
až někam dál.

Sochy nad schodištěm,
vztyčené z noblesy,
Vzpřímeně kráčí,
kamenná tvář.
Podivný doprovod,
podivných stráží,
Po schodech dolů,
až někam dál.


V zahradě altánek, pod klecí na zámek,
právě má dýchánek, mentální mazánek.
Siestu ukončil, začátek další,
proč by se neopil, snad pro něj vzkáží.


Dotekem ruky…
Pohledem očí…
A dál…
A jak… ?

Je nízký tlak,
je k zalknutí.
Autor Zbunik, 12.06.2009
Přečteno 271x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, ziriant, chroust17, Jana M., Striptérka, labuť, CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá a otevírá dveře fantazii...

12.06.2009 19:09:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí