Strážce

Strážce

Anotace: ......................

Alchymista na obloze
starý muž
stopař snů
hledá svůj kámen mudrců

odchází tam
kde nalezne odpověď
na svůj život
v mlze je ztracený

přeměna času
tiché kroky po chodbě
kočičí sny
třináctá komnata
snění

draci útočí
ve snech
kde zámek se probouzí
měsíc na vrcholu
svou sílou velí
kamenným sochám
knihy slyší
jejich nářek
když sochy v knihovně
stráží duše
neotevírají zámky myšlenek
bojí se….

ztracení svých snů……….
Autor Vlk v rouše, 01.07.2009
Přečteno 309x
Tipy 29
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Elza511, Romana Šamanka Ladyloba, Veru, Akanishi, voedor, Bíša, Monsignore, labuť, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

23.11.2009 21:33:00 | Alien.v.v.s.

..měsíčku pěkně sviť,navlékni snu bílou niť..

18.07.2009 21:04:00 | Elza511

ST! ... taky se toho bojim...-

15.07.2009 11:29:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí