TĚŽKÉ

TĚŽKÉ

Anotace: JE TĚŽKE NAJÍT SPRÁVNOU ODPOVĚĎ !??

TĚŽKÉ
Těžké je !!
Najít k sobě životního druha.
Někdo věří jiný nevěří v boha.
Náboženství způsobuje zlomy!!!
Díky ňemu!! padají hlavy bortí se domy.
V ČESKU !!! NEMAJÍ rádi ROMY!!
Přitom všichni!!!
Nezáleží na barvě pleti!!
Vyrostli jsme a nejsme malé děti!!!
Ale dospělí!!!
KDY!!!
Se lidé rasy setmelí!!
Stmelit potřebujem!!!
Vládu vyfakujem!!
Na věčný časy.
Dejme !!!
Novým stranám hlasy!!!
Ať si zkusí!!
Staré strany prosit na ůřadu práce!!!!
Naše země !!!
Nesmí podporovatzrádce!!
Vzkazuje občan!!
Daňový plátce!!
Nechcem!!! tady ZRÁDCE!!!!!!!!!!!!
Autor pepa čech, 01.07.2009
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: Elza511, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdo nám tu usnul na vykřičníku a úplně se vykřičel. A co volal? SHIT, SHIT, SHIT! A co volal... tos taky napsal.

01.07.2009 23:20:00 | Horacio

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí