Kolo

Kolo

Anotace: Při předání takového dárku jako je kolo by to chtělo trochu veršů

Už jsem Tvoje, jak sis přála,
se mnou terno uděláš,
projezdíme spolu dálky,
každý cíl, bude jen náš.

Jsem stvořené na závody,
i na výlet nedělní,
doufám, že se mnou vydržíš
jezdit ráda spoustu dní.

Už se těším až nasedneš,
na mé pružné sedlo jen
bude se ti moc líbit,
nebude to jenom sen.

Tak na hlavu nasaď přilbu,
na oči dej brýle,
navlékni si rukavice,
je to krátká chvíle.

Nezapomeň také obléct,
svoje číslo závodní,
šlap pořádně, nechej se vézt
cílem projedem první.

Předvedeme spolu jízdu,
ladnou jak běh jelení,
překážkám se vyhnem zcela,
vytřem zrak všem v okolí.


Krásný zážitek z jízdy
Ti přeje Tvoje nové kolo..
Autor hypertenze, 02.07.2009
Přečteno 390x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, doktor srdcí, BArBArKO, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ať dobře slouží :-)

02.07.2009 19:12:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí