Ty víš

Ty víš

Anotace: ... a stále nevěříš.

Ty víš

Kdo by chtěl tvořit příběhy
ve tvých něžných snech?
Dnes i zítra
Kdo by tě chtěl probouzet
v těch mlhavých ránech?
Dnes i zítra
Kdo by tě chtěl schovat v náruči
před tou strašnou zimou?
Dnes i zítra

Ty víš ty víš
nikdo jiný není
takový blázen
takový snílek
jako já

Kdo by tě chtěl líbat v dešti
skřehlou až na kost?
Dnes i zítra
Kdo by tě chtěl hledat v noci
když se náhle ztratíš?
Dnes i zítra

Ty víš ty víš
nikdo jiný
nikdo jiný
než já

Kdo by ti chtěl klečet u nohou
a prosit o kousek tvé lásky?
Kdo by ti chtěl odpouštět hříchy
s úsměvem i kdyby ho ničily?
Ty víš ty víš
Ty víš ty víš
Autor fiXXXer, 04.07.2009
Přečteno 250x
Tipy 9
Poslední tipující: Jana M., Tanzania, Mbonita, Pingvín, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí