AMERIKA CHCE

AMERIKA CHCE

Anotace: Amerika pořád něco chce i za cenu lidských životů

AMERIKA CHCE
AMERIKA chce po Češích víza,
o radar prosit!!
přijela k nám Condolíza:
Prosím za USA kopu
potřebujem ropu.
ROPNÉ zlato?
PROČ Ameriko!! neposloucháš NATO!!
Ty nejsi spojenec?
Připadáš mi jako kojenec.
VIZ IRÁK!!
Nevěřím ti ani za mák.
Jsi kojenec,
který potřebuje mámu,
proto poslal si k nám dámu?
Mám na mysli Condolízu Raidz.
V africe lide umíraj na AIDS!!
Co ti říká tato nemoc??
Jsi velmoc!!
Ale pro ropu schopna
napadnout jiný státy.
Nezajímaj tě lidský ztráty!!
OBĚTI!!
Stále píšeš jiným lidem závěti!!
Nevinným ,chudým ,bohatým.
Popřemýšlím!!jestli někdy v USA
peníze svý utratím.
Autor pepa čech, 16.07.2009
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Elza511, Paulín
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to policajt,ale nevím jestli spravedlivej

21.07.2009 19:16:00 | Radek.oslov.Šafárik

Pepčo,neutrácej prachy v Americe,propijem je v Klubu...

18.07.2009 21:25:00 | Elza511

Názor má snad každý jiný na situaci ve světě
ale na báseň tuto já tip suprový já musím dát
ne každý má tu Ameriku rád
mě ale zas tak nevadí
já nerad mám jen hloupé lidi
a taky lháře.
Já radši jen ty šťastné tváře.
Moc se Ti povedla.

16.07.2009 20:40:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí