Černobílá

Černobílá

Anotace: snad podle obrazů na zdi ... a za oknem

Na nebi mraky
jak z černobílý fotky
hejbou se,
s nima i ptáci,
a z kamennýho kostela je slyšet zvon.
Na prosklených balkonových dveřích
vidím rozpláclý dešťový kapky
co na zem spadly asi z Vesmíru
- a teď se bez hnutí otáčí kolem slunce
a čekají, až uschnou na věčnost.
Už za dva týdny
ztratím klíč ode dveří
a půjdu bydlet jinam.
Proč mě zase bolí hlava?!
Aspoň, že svítí ta lampa
a že se můžu schovat pod deku
- do vlastní tmy.
Autor Myška, 18.07.2009
Přečteno 304x
Tipy 13
Poslední tipující: Zefi, Kapka, piťura, WAYWARD, jedam, Duhová, drsnosrstej kokršpaněl, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

22.10.2009 16:13:00 | WAYWARD

tak smutná... ale moc hezká

17.10.2009 14:19:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí