na vzdušný lásce

na vzdušný lásce

Anotace: připíjme si na zamyšlenou ...:) dokáže někdo rozumět? ...

můj dalekocit je dálkově neřízen
úchvatně splývá s okolím
a ve tmě se leskne...
 
jednu baterii má mimo existenci
chová se jako štěně
a v levelu univerzál prostě neposlouchá...
 
zdá se být opuštěn
se svou zelenou květinkou
tančí za korunu dvacet....

Jeho sex-appeal nemá protilátky
přepíná se z touhy na touhu
a od mysloprázdna nemá klíč.....

tykadlem určuje polohu myšlenky
světélkuje po vzdušný lásce
tam a sem.....

po každých 25 slepých pohledech signalizuje výstrahy
a já vím
že ani přes to
ten svůj přístroj nikdy nezašlapu....
Autor Woski, 27.07.2009
Přečteno 251x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Mbonita, divoska_jaja, Psavec, WAYWARD, 6thSun, Elza511, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé verše...

23.08.2009 15:27:00 | Bíša

na jeden nadech 2x sem ji cetla
tva imaginace, hra slov
se s mym svetem a chapanim pretla

27.07.2009 20:01:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Líbí se mi...zajimavá..ST

27.07.2009 19:59:00 | Elza511

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí